Моля, използвай формата за контакти по-долу, за да поръчаш новата ми книга HairToday4 сега и имаш шанса да бъдеш един от 20-тимата, които ще получат, заедно с поръчките си и предходните 3 книги от поредицата "Косата Днес. Стъпка по Стъпка с Георги Петков".

В книгата има селекция от атрактивни решения за косите в ежедневието, в офиса, в клуба - има всички актуални и предстоящи тенденции представени със стилни фотосесии, обединяващи всички елементи – коса, грим, аксесоари и тоалет. Вдъхновение за дамите и господата, които искат да подчертаят своята индивидуалност, както и изключително полезна за практикуващи колеги, които искат да видят някои от най-акуталните прически и  техните лесни за проследяване стъпки с реалните модели и коси, заснети в книгата.

Поръчай сега актуалната книга "Косата Днес 4" от тук на цена от 40лв. и имаш шанса да си един от 20, които ще получат безплатно всички предишни издания на книгата на обща стойност надхвърляща 100лв. ** доставката не е включена в цената, и се заплаща на куриера  заедно със стойността на книгата 

* Моля за твоя телефон, адрес и две имена, за да бъде възможна доставката!