Най-актуалните прически и цветове за сезона в новата ми книга

Скъпи приятели, имам удоволствието да ви съобщя, че тези дни на книжния пазар излиза най-новата ми книга „Косата днес 04. Стъпка по стъпка с Георги Петков“! В нея проследявам модните тенденции в официалните и ежедневни прически, както и цялостната визия на дамите и господата през новия сезон!
Аз и моят екип сме се постарали да направим наистина задълбочена селекция от атрактивни решения, илюстрирани със стилни фотосесии, обединяващи всички елементи от косата през грима до аксесоарите и тоалета!
Съдържанието на книгата е структурирано в три основни раздела. Първият е Сouture и в него показвам прически, които както сме свикнали да казваме, са произведения на изкуството. Тяхното предназначение е да инспирират и провокират и по тази причина те нямат реално приложение в ежедневието. В този раздел показвам как аксесоарите и бижутата в косите могат да дадат една тотално различна идея за прическата. Дали ще заложите на плитки или вълни в различни форми, тези модни предложения подсказват на дамите за какво биха могли да си мечтаят и какви биха могли да бъдат.

Hair Today 4

Косата Днес 4

Втората и третата част на „Косата днес 04“ са ориентирани по-практически. В тези раздели ще откриете специални глави за булчински, официални и ежедневни прически. Желанието ми е да покажа как жените могат да изглеждат добре, независимо от дължината на косите, било то на официално събитие или в ежедневието.

ht04-br32
В сесията „East West“, например демонстрираме очарованието на дългата коса, повлияна от азиатската култура, в Urban style пъкще видите изцяло новия тренд на небрежните плитки, които навлизат трайно в ежедневната естетика.

За почитателките на късата коса съм приготвил хитовите за сезона предложения с платинено и златисто русото, съчетано с ярки контрастни кичури. За по-смелите дами с къси коси препоръчвам да опитат и леко синкав или тюркоазен оттенък с лилави и виолетови кичури.

Косата Днес 4

И запомнете от мен - каретата отново се завръщат на мода! Това са прическите, които придават по-драматичен вид, но са и по-класически.

Косата Днес 4

В книгата ще откриете разнообразни предложения за официални дамски прически. Те са чудесно илюстрирани в сесията „Royal“, например където показвам как една добре направена прическа може да ви превърне в кралици на вечерта! С фотосесията „That 70s show“ представям дължините характерни за 70-те години на XX век. Там преобладават прическите със среден път или небрежно разрошена назад коса, с лека вълна или чупка в края. В „All that glitters ain’t gold“ показваме истинско изобилие на форми и цветове за парти прическите. Бъдете смели и шарени, готови за забавление!

HairToday4

HairToday4

Разбира се, помислили сме и за господата! Новите тенденции при мъжете ще откриете в раздела „Men“. При тях в момента се наблюдават два тренда. Единият е много късо подстригана коса отстрани и много дълга отгоре. Другият тренд е средно дълга цялостна коса, която покрай ушите и отгоре е леко по-израснала и по-обемна.

HairToday4 Men

Отделили сме внимание и на нашите колеги! В „Косата днес 04“ те ще открият практическо ръководство, където стъпка по стъпка са показани всички техники за направата на стилни и атрактивни прически.

„Косата днес 04. Стъпка по стъпка с Георги Петков“ на издателство Еnthusiast ще откриете в добрите книжарници в страната. Книгата се предлага с две корици!
Купете, разгледайте, вдъхновете се! Ще се радвам да споделите впечатленията си в коментар под тази статия или в социалните мрежи: Facebook, Instagram, Twitter

Leave a Comment