ROWENTA И ТОП КОАФЬОРЪТ ГЕОРГИ ПЕТКОВ ТЪРСЯТ НОВИТЕ МОМИЧЕТА

Национален конкурс дава възможност на всички дами да покажат своето виждане за бляскава обемна прическа и да станат част от звездния екип на марката.
Buntarsko Az
В края на месец октомври водещата марка в уредите за персонална грижа Rowenta отправя предизвикателство към дамите, които държат на добрия външен вид и перфектно оформената прическа. Немската марка подготвя, съвместно с коафьора на звездите Георги Петков, Национален конкурс „Изрази всяко свое Аз с Rowenta Volum’24”. С тази инициатива Rowenta дава възможност на притежателките на иновативната преса за обем Rowenta Volum’24 да развихрят фантазията си и да покажат своите идеи за красиви обемни прически, постигнати у дома с помощта на уреда. „Обемната, здрава и красива коса е актуална всеки сезон. Очаквам с нетърпение да видя креативните предложения на участничките в конкурса и как те са се справили с предизвикателството на Rowenta Volum’24. Вярвам, че идеите в електронната книга, която създадохме съвместно с Rowenta, ще им послужат като истинско вдъхновение, за да разкрият своето любимо Аз!“ споделя младият коафьор Георги Петков, създал над 36 000 прически.
MagnetichnoAz
Четири от участнички в конкурса „Изрази всяко свое Аз“ ще станат новите момичета на Rowenta и ще участват в професионална фотосесия, заснета от един от най-добрите фотографи в България. Победителките ще бъдат преобразени от „глава до пети“ от звездния екип на кампанията – коафьорът на звездите Георги Петков, стилистът Антония Йорданова, гримьорът Слав Анастасов и модните партньори на марката - United Colors of Benetton, Sisley и Motivi. Те ще имат привилегията да се оставят в ръцете на майсторите на красотата и ще получат ценни съвети и персонални стайлинг консултации за цялостната си бляскава визия, съобразена с техния характер и начин на живот.
BiznesAz
За участие в конкурса, всяка претендентка трябва да предложи атрактивна и интересна обемна прическа, оформена с помощта на Rowenta Volum’24 и да изпрати до 6 декември 2015г. на e-mail адрес: rowenta.bulgaria@gmail.com снимки от типа „преди” и „след” преобразяването си или като лично съобщение в официалната Фейсбук страница на Rowenta Bulgaria. За повече опитност в това предизвикателство кандидатките могат да почерпят умения и от първата в България онлайн книга, посветена на превъплъщенията на модерната жена, създадена наскоро от екипа на Rowenta и която може да бъде изтеглена на адрес: http://www.volum24club.rowenta.bg/index.php?r=code/site/ebook. В нея ще могат да открият редица предложения и идеи за всеки повод и всеки момент от деня, да изберат една от представените персоналности или да предложат нови и атрактивни решения.
Rowenta_contest_GeorgiPetkov
Най-добрите идеи ще бъдат избрани и публикувани във Facebook, а двадесет и четири късметлийки, лично селектирани от топ коафьора Георги Петков, ще представят прическите си на специално организирана демонстрация, на която ще бъдат определени новите лица на Rowenta.

Leave a Comment