ТОП КОАФЬОРЪТ ГЕОРГИ ПЕТКОВ И ROWENTA СЪЗДАВАТ ЕЛЕКТРОННА КНИГА

Най-популярният коафьор в България Георги Петков и водещата марка в производството на иновативни уреди за персонална грижа Rowenta представят уникална електронна книга, предназначена за съвременната жена. Този продукт хвърля поглед върху винаги актуалните прически, подходящи за всеки момент от деня и за всеки сезон, съобразени с облеклото и грима. Проектът е част от националната кампания на Rowentа „Изрази всяко свое Аз с Rowenta Volum’24” и има за цел разработването на своеобразен пътеводител на стилната и модерна жена. Неговото изключително достойнство е, че преценките и напътствията са от звездния екип на Георги Петков - едни от най-добрите специалисти в бранша: гримьорът на 2014 г. Слав Атанасов и художникът, дизайнер и професионален стилист Антония Йорданова.

Rowenta24

Книгата може да бъде изтеглена на адрес: http://www.volum24club.rowenta.bg. Тя запознава с атрактивни идеи за винаги актуални обемни прически, които могат да бъдат постигнати бързо и лесно в домашни условия. Дават се практически съвети как дамите могат да променят визията си според своето настроение и за различни случаи в ежедневието. Освен стилни коафюри с обем, визиите са допълнени с подходящ грим и облекло, любезно предоставени от модните партньори на кампанията – United Colors of Benetton, Sisley и Motivi.

Основният акцент в електронната книга е поставен на единствената по рода си в България стилизираща преса за обем – Rowenta Volum’24. С нейна помощ дамите могат сами у дома си да постигнат естествена обемност на косата от корените до върховете само с три лесни стъпки и да бъдат уверени, че прическата им ще издържи през целия ден. В контекста на това улеснение, Георги Петков споделя: „Обемната прическа отива на всяка дама и може да бъде подходяща за всеки повод. Именно затова Rowenta Volum’24 е наистина незаменим уред за оформянето на всяка прическа – както на ежедневните, бързи и лесни форми, така и на официалните и стилни фризури. Играта с промяна на визията става много по-лесна и бърза дори и в домашни условия”.

Shikozno Az

По повод лансирането на продукта през 2014 г. Rowenta създаде ексклузивния Volum’24 Club. В него могат да се включат и новите почитателки на бляскавия обем, закупили иновативния продукт. Клубът ще им даде възможност да получават професионални съвети от най-добрите специалисти в сферата на красотата, да са винаги информирани за актуалните новини от света на модата и грижата за косата.

Bohemsko Az

За кампанията „Изрази всяко свое аз с Rowenta Volum’24” марката е подготвила много изненади за новите членове на клуба. За да станат част от него, дамите, закупили пресата за обем Rowenta Volum’24 до 17.01.2016 г. от магазините на Технополис, Техномаркет, Зора и Техмарт, трябва да регистрират уреда на адрес: www.volum24club.rowenta.bg. Така, те могат да участват за атрактивни награди, а 4 късметлийки, избрани чрез томбола, ще получат възможност за лична консултация и стайлинг съвети от звездния екип на Георги Петков. Висококласните специалисти ще им подберат перфектната обемна прическа и зашеметяващ грим, както и най-подходящото за тях облекло. Приказната визия на победителките ще бъде увековечена от професионален фотограф.

Leave a Comment