Небрежен кок с плитка в новогодишната нощ

Ако искате да бъдете специални - то тази година хит при дамите e небрежен кок в съчетание с плитка. Този стил е известен като Undone Braid и отличителното е, че такъв тип прическа предоставя израз на волност, свобода и непринуденост за всяка дама.

04_3_kosata_dnes

Undone Braid Hairstyle for Hair Today 03 Book

Той е микс от строгостта на прибраната коса и фриволността на плитката. Малките небрежни косъмчета придават допълнителен елемент на свобода и въздушност на косата. Undone Braid е уместна за партита на плажа или в градината, а в съчетание с подходящи аксесоари представлява най-доброто решение за бал или сватба.

Undone Braid Hairstyle @ Georgi Petkov Salon

Undone Braid Hairstyle @ Georgi Petkov Salon

Популярността на Undone Braid се дължи, че тези прически са подходящи и удобни за ежедневието и скоро няма да бъде изоставена от поклонниците на модата, защото милиони жени са вманиечено привлечени от този стил. Такъв ентусиазъм не е изненада, защото Undone Braid отнася елегантността на съвсем ново ниво – небрежния стил, харесван от толкова много хора. А най-хубавото в тази модна тенденция е, че всяка жена може да си позволи да има такава прическа.

Небрежен кок с плитка (Undone Braid) за Косата Днес 03 - стъпка по скъпка с Георги Петков

Абитуриентка позира за Георги Петков с готовата си прическа - небрежен кок с плитка в Georgi Petkov Salon

Ако търсиш една ежедневна и в същото време модерна визия за косата си задължително трябва да опиташ небрежния кок с плитка. Примери за този така актуален стил и за други тенденции в прическите може да намерите в авторската книга КОСАТА ДНЕС 3 - стъпка по стъпка с Георги Петков, която ще бъде изключително полезна за колеги фризьори, които искат да обогатят техниката си и да имат на разложение един красив каталог за прически, които да показват на клиeнтите си. Албума "Косата днес" е подходящ и за дами, които искат да се вдъхновяват всеки ден, като имат на разположение десетки цялостни визии и прически подходящи за всеки ден, както и за специални поводи - от бизнес коктейл до сватбата на любим човек. В случай, че я закупите от онлайн магазина на издателство Enthusiast, получавате 15% отстъпка.

Абитуриентка на бала си с прическа от Георги Петков, Небрежен кок с плитка

Небрежен кок с плитка сниман отпредГотова Undone Braid прическа на абитуриентка

Небрежният кок с плитка направен от Георги погледнат от друг ъгъл

Великолепната златиска рокля подчертава тази прическа - Небрежен кок с плитка (Undone Braid)

Leave a Comment